Gemeente Geldrop-Mierlo

Gemeente Geldrop-Mierlo is voortdurend in ontwikkeling. De gemeente is gevormd uit twee kernen. We onderscheiden ons van elkaar én vullen elkaar aan. Mierlo, de gemeente met veel groen en het dorpse karakter. Geldrop, vanuit de historie gekenmerkt door (textiel) industrie, en met een meer stedelijk karakter.

Samen vormen wij een sterke eenheid. Trots en zelfbewust! We zijn steeds bezig met de realisering van sterke wijken en een prettige leefomgeving. U moet kunnen wonen, zoals u dat graag wilt; binnen de financiële mogelijkheden die u heeft. We passen de bestaande woningvoorraad aan de actuele woonwensen aan.

Daarnaast is het belangrijk dat u leeft in een woonomgeving die schoon is, waar het afval regelmatig wordt opgehaald en waar duidelijke afspraken zijn gemaakt over onder meer het uitlaten van honden. Ook wilt u veilig wonen en géén overlast ervaren van andere bewoners.

Bovendien gebruiken we het vergunningenbeleid en inspectie om toe te zien op een goede bouwtechnische kwaliteit van alle bouwwerken in Geldrop-Mierlo. We zien toe op handhaving van de bouwregelgeving en het opsporen van illegale bouwactiviteiten.

756_fullimage_Gemeente1Mierlo_240810_Molenplein_kunstwerk.jpg
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x