Woonveste_logo.JPG

Woonveste
Heer de Swaeffstraat 125
5731 CA Mierlo

tel: (0492) 66 12 04
fax: (0492) 66 38 25
info@woonveste.com

Meer weten?

Woonveste

Woonveste ontwikkelt, bouwt en verbouwt kantoren, bedrijfshallen, hotels en woningen, met name in de regio Helmond - Eindhoven. Woonveste Vastgoed overschrijdt de regiogrenzen en werkt nationaal. Moderne (management) technieken combineren we succesvol met onze passie voor ambachtelijk bouwen. En afspraak, vinden wij, is afspraak. Budget is budget. Liever een discussie vooraf dan ellende achteraf.

Voorbeeld: project Molenhoek Mierlo

 

 

Woonveste Vastgoed

Deze tak van het bedrijf ontwikkelt en realiseert vastgoed op landelijk niveau voor eigen rekening en risico. Voor circa 40 % gaat het hierbij om commercieel vastgoed zoals: winkels, kantoren, bedrijfsgebouwen en hotels, de overige 60% heeft betrekking op woningbouw zoals: appartementen, woningen en recreatiewoningen. 

Bij de ontwikkeling wordt veelvuldig en intensief samengewerkt met gemeenten en derden, en de referentielijst vermeldt dan ook tal van aansprekende opdrachtgevers en (grotere) projecten in het hele land. Dit geeft eens te meer aan dat Woonveste Vastgoed wordt gezien als een belangrijke speler op de markt, die alom gewaardeerd wordt. Niet alleen als het gaat om de uitvoering maar zeer zeker ook in het voortraject. Een ervaren partner die de aanwezige kennis graag in een vroeg stadium inbrengt in de gesprekken met alle betrokken partijen. 

Kernpunten bij de ontwikkeling van de projecten zijn: architectuur, duurzaamheid en functionaliteit. Een gebouw of een woning moet passen in de omgeving en voor de gebruiker een prettige woon- of werkomgeving vormen. 

De laatste jaren is bij Woonveste een specialisatie ontwikkeld die voorziet in het op hele korte termijn kunnen aanbieden van een goed onderbouwde budgetbegroting op basis van een architectschets. Het stelt opdrachtgevers in de utiliteitbouw in staat om snel inzicht te krijgen in de haalbaarheid van de beoogde investering. Transparantie en duidelijkheid naar de klant toe staat bij Woonveste nu eenmaal hoog in het vaandel. Een bedrijf dat graag meedenkt en de opdrachtgever de professionele steun en begeleiding kan geven die vereist is.

Luchen

Woonveste, ruim 30 jaar gevestigd in Mierlo, start met de ontwikkeling van zeven bungalows in Luchen. Mark Jansen van Woonveste vertelt: 'Het dorpse karakter, de ruimtelijke opzet en het hoogwaardige beeldkwaliteitsplan, bieden mogelijkheden voor een duurzame en betaalbare woning op maat. Het ontwerp van de bungalows nemen wij graag met toekomstige bewoners ter hand. Onze professionele begeleiding stelt bewoners in staat, zonder zorgen hun eigen woning te ontwerpen. Wel de lusten maar niet de lasten, dat is het credo. De woonwensen van toekomstige bewoners vertalen naar hun woning, daar zijn wij goed in.'

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x