Logo_SIR-55.JPG

Stichting SIR 55
Veld. Montgomerylaan 339
5612 BG Eindhoven

tel: (040) 242 32 23
fax: (040) 242 53 56
info@sir-55.nl

Noud van Stiphout:

Henk van Dijk:

Meer weten?

Stichting SIR 55

Ingegeven door de wensen van de consument, zet Stichting Initiatieven Realisatie 55+ Woningbouw, zich al ruim 20 jaar in om op een consument-gestuurde wijze woningen te realiseren.

 

Kern van deze organisatie zijn (groepen) medioren en senioren die zelf invloed willen uitoefenen en verantwoordelijkheid willen nemen bij de ontwikkeling van hun toekomstige woning.

Hierbij kan, als u dat wenst, gebruik worden gemaakt van de ervaringen van doelgroepgenoten die hun woonwensen inmiddels hebben gerealiseerd. Hun wensen en eisen zijn gebundeld en dat kan als leidraad voor volgende projecten door deelnemers worden gebruikt. Hierbij kunt u denken aan wensen en ervaringen op het gebied van toegankelijkheid, omgeving, bruikbaarheid, veiligheid en comfort. 

Realiseer uw woonwens via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

Bij Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) bent u, samen met uw toekomstige buren, opdrachtgever van het project. Samen bepaalt u de uitstraling van uw toekomstige woning. Over de indeling van uw woning beslist u uiteraard zelf, in overleg met de architect. Gedurende het hele ontwikkelproces heeft u invloed op het eindresultaat. Omdat u alle besluiten neemt, houdt u alle kosten zelf in de hand. U bouwt namelijk tegen kostprijs. Samen bouwen biedt schaalvoordelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de aankoop van keukens, tegels of sanitair.

Contactgegevens

Zie nevenstaande contactgegevens. U kunt ook contact opnemen met  Noud van Stiphout of Henk van Dijk:

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x