vangerven_logo.jpg

Bouwbedrijf van Gerven
Ambachtweg 2
5731 AG Mierlo

tel: (0492) 66 37 50
fax: (0492) 66 37 15
info@bouwbedrijfvangerven.nl

Meer weten?

Op dit moment zijn de plannen van bouwbedrijf Van Gerven voor Luchen, fase 2 nog in voorbereiding. Voor meer informatie raadpleegt u de website van bouwbedrijf Van Gerven.

Bouwbedrijf van Gerven

Bouwbedrijf Van Gerven is een familiebedrijf dat in 1939 is opgericht en is uitgegroeid tot een veelzijdige ontwikkelende bouwonderneming. Wij richten ons op het ontwikkelen, aannemen en uitvoeren van een breed scala aan bouwprojecten. Zo zijn wij onder andere actief in de sectoren woningbouw, bedrijfshuisvesting, onderwijs en zorg.

Bouwen is onze passie, vakmanschap onze kwaliteit.
 

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze betrokkenheid en vakmanschap zorgen wij dat uw project ons project wordt. Dit heeft niet alleen geleid tot duurzame relaties met onze opdrachtgevers, maar heeft ook geresulteerd in prachtige duurzame gebouwen.

Bent u nieuwsgierig naar wat bouwbedrijf Van Gerven voor u kan betekenen?

Neem een kijkje bij onze projecten om een indruk te krijgen van wat wij in huis hebben.

Gezond bedrijf

Bouwbedrijf Van Gerven BV heeft op juni 2011 de award ontvangen van Graydon. Dit betekent dat wij tot de top behoren van financieel gezonde bedrijven in de branche. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.

Van_Gerven.jpg
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x