logovanwijnen.png

Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid BV
Heikampweg 6
5240 AA Rosmalen

tel: 073-689 91 59
woneninluchen@vanwijnen.nl

Meer weten?

inschrijven en aanvragen 
website Van Wijnen

 

 

 

 

 

Samen bouwen aan een ruimte voor beter leven!

Welkom bij Van Wijnen

Ontwikkelen en bouwen, onderhouden en beheren, dat doet Van Wijnen al meer dan een eeuw. Ons specialisme? Huisvesting. We begeleiden opdrachtgevers in het hele land graag bij de totstandkoming van grote en kleine bouwprojecten. Dát houdt ons bezig. Dat is Van Wijnen. Welkom.

Van Wijnen is meer dan bouwen

Van Wijnen is meer dan bouwen. Wij zijn betrokken bij opdrachtgevers, medewerkers en de maatschappij. Daarom werken we graag met anderen samen en zorgen we ervoor dat onze mensen zich kunnen ontplooien. Al ruim een eeuw lang voorzien wij onze klanten van huisvesting die bij hen past en bovendien duurzaam is. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven, corporaties, instellingen of beleggers, onze klanten kiezen voor Van Wijnen omdat we naast kwaliteit ook maatwerk leveren.

Onze ambitie is helder: wij willen de beste onderneming in de markt zijn. We zijn vakliefhebbers en willen uitblinken in alles wat we doen. Wij geloven erin dat kwaliteit, samenwerking, proactief handelen en kennisdeling de sleutels vormen tot succes. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe markten. Onze mensen ontwikkelen, bouwen, onderhouden en beheren vanuit 25 locaties in Nederland. De lijnen zijn kort, onder elkaar en naar iedereen die met ons werkt.

 

|

beste-bouwer-2015-van-wijnen_1_FtfbLW.jpg
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x