, za 04 juni 2016

Luchen in beeld bij WoonTips van RTL4

Op zaterdag 7 november komt Luchen in beeld bij WoonTips.Dit gebeurt om 16.00 uur bij RTL4. Afgelopen week vonden hiervoor de opnames plaats. Toekomstig bewoner Kevin Kessels werd geïnterviewd over het zelf bouwen van een woning op één van de kavels op Luchen. Wethouder Hoekman geeft aan waarom Luchen zo’n prettige leef- en woonomgeving is. Zij vertelt waarom Luchen veel mensen aanspreekt en dat er op dit moment weer sprake is van een toenemende vraag naar kavels. Wonen in een groene oase spreekt mensen aan en aan de bouwen valt goed te zien dat aan groen in Luchen geen gebrek is.

WoonTips

WoonTips is het inspirerende en sfeervolle woonprogramma op RTL4. In het programma belichten we de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen. Zowel in het huis als om het huis. WoonTips informeert en inspireert de kijker met tips, nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen op het gebied van interieur tot aan exterieur en van de gehele leefomgeving tot aan de financiële situatie.

WoonTips licht ook gemeentelijke projectontwikkelingen toe. In deze rubriek alles over bouwprojecten. Wil je je eigen droomhuis bouwen, maar je weet niet hoe? En waar zou je dan willen wonen in Nederland? Liever in een groene, rustige omgeving in het Noorden of liever in de buurt van de Randstad? Deze nieuwe rubriek zal je op weg helpen bij het beantwoorden van deze vragen.

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x