38 woningen 't Landkaartje

Bouwbedrijf Van Grunsven uit Erp gaat op Luchen in het plandeel 't Landkaartje 38 woningen realiseren. Op dit moment zijn hiervoor de voorbereidingen in volle gang. Binnenkort volgt hierover meer informatie.

Bouwbedrijf Van Grunsven

In de loop der jaren heeft Bouwbedrijf Van Grunsven een rijke ervaring opgedaan in het realiseren van alle soorten bouwwerken van uiteenlopende omvang en complexiteit, met daarbij altijd als doelstelling: het realiseren van een kwaliteitsproject. Want Van Grunsven onderscheidt zich graag door doorlopend aandacht te vragen voor kwaliteit en kwaliteitsverbetering.

Zowel regionaal als landelijk zijn onze beide vestigingen actief op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, herontwikkeling en het in eigen beheer ontwikkelen van locaties. Dit kan woningen betreffen, maar ook kantoren, supermarkten of retail- en zorgvraagstukken.

Ga voor meer informatie naar: www.grunsvengroep.nl

 

 

Meer koopwoningen

2020021_3D_beeld1_10-05-2021.jpg

38 woningen 't Landkaartje

Bouwbedrijf Van Grunsven uit Erp is gestart met de voorbereidingen voor de realisatie van 38 woningen op Luchen, in plandeel 't Landkaartje.

Nieuwin_Verkoop.jpg

Deelgebied 3a binnenkort meer informatie

In dit deel komen ca 70 nieuwe woningen, waaronder vrije kavels, starterswoningen, seniorenwoningen, sociale huurwoningen, middeldure huurwoningen en enkele vrije sector woningen (projectbouw en cpo).


Meer informatie >

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van Luchen. Klik op onderstaande link.

Totaaloverzicht Luchen

 

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x