18 rij- en hoekwoningen (Ons Hof aan de Kleine Vos)

Gemeente Geldrop-Mierlo heeft aan vier ontwikkelende partijen gevraagd een plan uit te werken waarbij de focus ligt op beeldkwaliteit, architectuur, prijs en duurzaamheid. Vanuit deze selectieronde is Van Wijnen verkozen tot de partij met het beste plan!

De verkoop van dit plan is inmiddels in volle gang en de bouw is in het vooruitzicht. Inmiddels is alles verkocht, en wordt de start bouw voorzien voor eind mei 2017.

De verkoop van dit plan is inmiddels in volle gang.

Dít maakt het plan zo bijzonder:

Uw woonwensen zijn ons vertrekpunt geweest. In samenspraak met de toekomstig bewoners is het project ontwikkeld. Zo heeft u als uiteindelijke koper mede bepaald hoe het definitieve straat- en gevelbeeld geworden is.

De charme van het oude Luchen met haar boerderijen en landelijke sfeer heeft als inspiratie gediend voor het architectuurbeeld. Door te werken met korte rijen van maximaal 5 woningen wordt het dorpse karakter versterkt. Per rijtje ontstaat herkenbaarheid van de individuele woning door het incidenteel toepassen van: een kopgevel, een subtiele verspringing in de voorgevelrooilijn, verspinging in de goothoogte en bijzondere hoekoplossingen.

Bij de inrichting van het plan is er erg veel rekening gehouden met de zon-oriëntatie. 14 van 18 woningen hebben een achtertuin op het westen. Ideaal om ’s-avonds na een drukke dag even lekker te ontspannen en heerlijk te genieten van de avondzon.

In de hoek van het plan wordt een bijzonder woonmilieu gecreëerd. Zes woningen zijn gelegen aan een autovrij privé-erf. Het erf is een prachtige groene plek en op het zuiden georiënteerd. Dit privé-erf wordt samen met u en de andere toekomstig bewoners (de kopers van bouwnummer 10 t/m 13) worden ingericht.

Het plan bestaat uit rij- en hoekwoningen, maar zijn levensloopbestendig te maken of geven ruimte aan een extra kinderkamer. Kortom; voldoende ruimte voor diverse doelgroepen.

Wat voor soort woningen worden er gerealiseerd?

In de korte rijen worden in totaal twaalf tussenwoningen gerealiseerd. De kavelgroottes waar de woningen op worden gesitueerd variëren tussen de circa 135m² en circa 1755m². De plattegronden van de woningen bieden een volledig woonprogramma met;

Op de hoeken van de korte rijen worden zes hoekwoningen gerealiseerd. De kavelgroottes waar de woningen op worden gesitueerd variëren tussen 207 m² en 343 m². Deze woningen, welke een bruikbaar vloeroppervlak hebben variërend van 135 m² en  164 m², hebben naast een volledige programma op de begane grond ook extra ruimte op de begane grond die is in te delen als;

Op de kop van het privé-erf ligt een pareltje verstopt (onderdeel van de eerder genoemde 14 woningen). Deze woning met circa 340m² aan kaveloppervlak en circa 1640m² aan bruikbaar vloeroppervlak is een type woning welke je zelden tegenkomt. Omringd door tuin met tal van indelingsmogelijkheden kunt u hier genieten van groen, rust en ruimte

 

Visie op de toekomst

Van Wijnen heeft een hoge duurzaamheidsambitie welke wij in onze manier van bouwen graag tot uiting brengen en dit zeker inbrengen in onze projecten. Door extra aandacht te besteden aan de zon-oriëntatie in combinatie met de ligging van de kavels én het ontwerpen van grote dakvlakken is veel west-georiënteerd-dakoppervlak gecreëerd. Op deze daken worden zonnepanelen toegepast om zo te besparen op uw energierekening en daarmee een bijdrage te leveren aan de reductie van CO²-emissie. Daarnaast heeft de woning toekomstwaarden en extra wooncomfort.

Contact

Hebben wij uw interesse kunnen wekken? Bent u geïnteresseerd in een van de woningen én denkt u graag met ons mee? Laat ons dit dan weten via onderstaand e-mailadres!

We moeten u helaas wel melden dat alle woningen al verkocht zijn.

woneninluchen@vanwijnen.nl

Of bezoek onze website!

Website Ons Hof

Neem ook een kijkje op onze facebookpagina!

Facebook

Wij betrekken u graag bij én houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Van Wijnen

Meer koopwoningen

Vuurvlinder_Exterieur_Cam_001_1.jpg

6 zeer royale tweekappers op riante percelen

ALLES VERKOCHT!!!
Aan de groene rand van Luchen zullen een zestal tweekappers gebouwd gaan worden met een opvallende vormgeving en materialisering. De landelijke omgeving vraagt om een uitwerking in streekeigen schaal en bouwkarakteristiek; woningen met kappen en ‘warme’ materialen en kleuren. De hoofdmaterialen zijn baksteen en hout in combinatie met sprekende dakvormen en een doordachte detaillering. Wij noemen dit landelijk tijdloos.

Meer informatie >

De Kleine Vuurvlinder Luchen

Nieuwin_Verkoop.jpg

Deelgebied 3a binnenkort in de verkoop

Ca 70 nieuwe woningen in deelgebied 3a binnenkort in de verkoop waaronder vrije kavels, starterswoningen, seniorenwoningen, sociale huurwoningen, middeldure huurwoningen en enkele vrije sector woningen (projectbouw en cpo).


Meer informatie >

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van Luchen. Klik op onderstaande link.

Totaaloverzicht Luchen

 

CPO bouwen Luchen Noord Kleine Vuurvlinder Mierlo

Kavels Kleine Vuurvlinder

Het CPO project aan de Kleine Vuurvlinder in Mierlo verloopt zeer succesvol. Alle kavels zijn verkocht of in optie. Op dit moment is men bezig met het ontwerp van de woningen.

Vogelvlucht - Kleine Vos fase 2B

18 rij- en hoekwoningen (Ons Hof aan de Kleine Vos)

ALLES VERKOCHT!!!
Van Wijnen gaat 18 rij- en hoekwoningen waarvan ook optie tot levensloopbestendig aan de Kleine Vos ontwikkelen waarin u mee kunt denken.

meer informatie>

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x