Impressie 2
Impressie 3
Impressie 4
Impressie 5
Plattegrond 1
Plattegrond 2

6 geschakelde patiobungalows

ALLES VERKOCHT!!!

Samen bouwen in Mierlo  

Bent u op zoek naar een semi-bungalow en wilt graag naar wens wonen? Dan is dit uw kans!

Na het succesvolle project aan het Oranjetipje is er gestart met een vervolg. Aan de Kleine Vos in nieuwbouwplan Luchen worden 6 semi-bungalows gerealiseerd. Bijzonder aan dit project is dat de woningen naar wens van de toekomstige bewoners worden gebouwd. Dat wil niet zeggen dat alle woningen identiek dienen te zijn; u besluit zelf hoe de indeling, grootte en afwerking van uw eigen woning eruit dienen te zien. Uitgangspunt is dat alle woningen royaal, comfortabel en veilig zijn, denk hierbij onder andere aan:

En dat allemaal al vanaf €272.500,- v.o.n.

Door (bouw)werkzaamheden gezamenlijk uit te besteden, kunnen er door eenieder aantrekkelijke schaalvoordelen behaald worden. Uiteindelijk spaart u daarmee kosten uit en kunt u dus voor hetzelfde geld meer kwaliteit realiseren óf bent u simpelweg goedkoper uit. De basis is in ieder geval al meer dan goed.

Uiteraard wordt u tijdens dit proces deskundig begeleid.

Locatie
In het dorp Mierlo (gemeente Geldrop-Mierlo) ontstaat de nieuwbouwwijk Luchen. Luchen grenst zowel aan het centrum van Mierlo als aan de bossen en het kanaal en is hiermee een heerlijke wijk om te wonen. In het centrum van Mierlo kunt u terecht voor meer dan uw dagelijkse boodschappen.


Zelf de regie
Het project bestaat uit multifunctionele semi-bungalows. Deze woningen zijn uitermate geschikt voor met name medioren en senioren, aangezien de hoofdfuncties zich op de begane grond bevinden. Om de woning naar wens te kunnen realiseren, gaat u samen met de architect aan tafel om de indeling, afwerking en grootte van uw nieuwe (t)huis te bepalen en hiermee heeft u zelf invloed op de uiteindelijke koopprijs. De woningen zijn minimaal 435 m³ op kavels van 188 tot 346 m², met bijbehorende prijzen variërend van € 272.500,- tot € 330.000,- V.O.N.

Wilt u de woning zelf afbouwen? Dat is natuurlijk mogelijk en dan komen de prijzen vanzelfsprekend lager te liggen. Als toekomstige bewoner(s) is dit een unieke kans om een royale woning op een ruim kavel voor een zeer betaalbare prijs te realiseren die geheel voldoet aan uw woonwensen.

Interesse?

Spreekt de locatie en de manier van bouwen u ook aan? Neem dan vrijblijvend contact op met Vastgoedregisseur via info@vastgoedregisseur.nl of 040-242 32 23. Bezoek tevens onze website: www.vastgoedregisseur.nl


Komt dit project iets te vroeg voor u of wilt u graag op een andere locatie zelf bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droomwoning!

Meer koopwoningen

bouwkavels-luchen-geldrop-mierlo.jpg

Nog 9 kavels beschikbaar

In Luchen deelgebied 1 en 2 zijn nog 9 kavels beschikbaar

locatie kavels.pdf

kavel Eksterlaan.pdf

Vlinderlaan.pdf

aanzicht parkvilla's De Wetering Luchen

Parkvilla's De Wetering

ALLES VERKOCHT!!!
Verkoop parkvilla's De Wetering gestart! Woonveste realiseert 21 ruime vrijstaande woningen aan het water van de Luchensche Wetering.

Meer informatie >

CPO bouwen Luchen Noord Kleine Vuurvlinder Mierlo

Kavels Kleine Vuurvlinder

Het CPO project aan de Kleine Vuurvlinder in Mierlo verloopt zeer succesvol. Alle kavels zijn verkocht of in optie. Op dit moment is men bezig met het ontwerp van de woningen.

Vlinderlaan

21 woningen aan de Vlinderlaan

VERKOOP IN VOLLE GANG!! 18 twee-onder-en kap en 3 vrijstaande woningen.

Meer informatie >

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x