Wetering 001
Wetering 000
Weteringwoningen start verkoop
basis begane grond
basis verdieping
optie 1 slapen bg
optie 2 extra kamer bg

Parkvilla's De Wetering

De Wetering

Prachtig ruim wonen in het Weteringspark rondom het water van de Luchensche Wetering: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Binnenkort kun je je droom waarmaken op een uniek plekje in Luchen, de nieuwste woonwijk van Geldrop-Mierlo. Een plek in het groen met vele voorzieningen voor het hele gezin in de directe omgeving, veelal op fietsafstand. Een plek waar 21 parkvilla’s met grote tuinen worden gerealiseerd.

Deze ruime, vrijstaande woningen bieden ruimte voor het hele gezin. Er zijn bovendien vele uitbreidingsmogelijkheden en opties om je parkvilla helemaal zo te laten realiseren als jij het wilt. Meerdere slaapkamers, ruime woonkeuken of slapen op de begane grond? Geen probleem in jouw parkvilla.

Uw woonwensen worden werkelijkheid

De 21 parkvilla’s hebben een bijzondere architectuur. De verschillende materialen in de gevel geven de villa’s een unieke uitstraling. Een passend visitekaartje, want de hele woning is uniek. Zo heb je bijvoorbeeld veel ruimte om alle functies die het wonen zo prettig maken een plekje te geven. Of neem de riante woonkamer met veel raampartijen, waardoor de tuin als het ware een verlengstuk van je woonruimte wordt. Ook beschikken de villa’s over een ruime keuken aan de voorzijde en is op de verdieping ruimte voor 3 slaapkamers.

In de basis zijn de parkvilla’s dus luxe en compleet, maar dat is nog niet alles. Uiteraard zijn ook jouw woonwensen belangrijk. Woonwensen die met de vele opties en uitbreidingsmogelijkheden gerealiseerd kunnen worden. Slapen op de begane grond met een extra badkamer? Geen probleem. Andere indeling op de verdieping? Andere wensen? Wij gaan het gesprek graag met je aan!

Start verkoop

De verkoop van de parkvilla's is gestart op 16 juni 2016.

De prijzen zijn vanaf € 295.000,-- v.o.n.

Contact

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met één van onderstaande makelaars of met Woonveste op telefoonnummer 0492 66 12 04 of via mail info@woonveste.com

Meer informatie?

Meer koopwoningen

Bouw woningen Atalanta

8 woningen aan de Atalanta

Onlangs is de bouw gestart van 8 betaalbare energiezuinige kwaliteitswoningen. Deze woningen zijn inmiddels allemaal verkocht. Kijk daarom ook eens naar onze woningen aan de Kleine Vuurvlinder. Hier realiseren we ook 8 woningen bouwen die nog te koop staan.

Meer informatie >


 

Vogelvlucht - Kleine Vos fase 2B

18 rij- en hoekwoningen (Ons Hof aan de Kleine Vos)

ALLES VERKOCHT!!!
Van Wijnen gaat 18 rij- en hoekwoningen waarvan ook optie tot levensloopbestendig aan de Kleine Vos ontwikkelen waarin u mee kunt denken.

meer informatie>

Bouwkavels te koop in Luchen Noord - gemeente Geldrop-mierlo

Bouwkavels Luchen Noord / gemeente Geldrop-Mierlo

Bouwkavels Luchen - landelijk wonen in Mierlo. Alle voorzieningen in de buurt en vlakbij Eindhoven en Helmond. Nog enkele aantrekkelijk geprijsde ruime bouwkavels beschikbaar.

Meer informatie >

Poarte, vrij indeelbare woningen Luchen, Mierlo

De Groene Poarte - fase 1

ALLES VERKOCHT!!!
Een woning die voor u aan alle kanten klopt en vrij indeelbaar is.

Meer informatie >

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x