De Groene Poarte - fase 2

Half vrijstaande woning

Houta Groep realiseert een woning die voor u aan alle kanten klopt. Zowel het ontwerp van het exterieur als interieur vormen één geheel. Een vrij indeelbare woning is natuurlijk een unieke kans.

Vrij indeelbaar

Aan de rand van nieuwbouwwijk Luchen te Mierlo realiseert Houta groep een bijzonder project, waarbij u als klant uw woning op maat kunt kopen. Het gaat om in totaal 15 woningen. Deze woningen zijn vrij indeelbaar. Binnen randvoorwaarden willen wij samen met u in 10 stappen uw ideale woning realiseren.

Het karakteristieke beeld vanaf de Geldropseweg met de natuurstenen muur en enkele ‘doorstekende’ woningen is de basis voor dit plan. Alle 15 woningen krijgen dezelfde architectonische uitstraling, zodat ze duidelijk ‘familie’ van elkaar zijn.

Groene Poarte, fase 2

In fase 2 realiseert Houta projectontwikkeling aan de rand van Luchen 8 half vrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning.

Half vrijstaande woningen

De half vrijstaande woningen hebben een inhoud van 490m3 en de kavelafmeting ligt tussen de 200m2 en 240m2. Voor deze kavels bevindt zich een ruime openbare groen zone waar heerlijk gespeeld kan worden. Alle woningen hebben een parkeerruimte naast de woning.

Binnen dit woningtype zijn er diverse indelingsvarianten mogelijk waardoor u veel vrijheid heeft om zelf de indeling van uw huis te bepalen. Zo kan bijvoorbeeld de woonkamer zowel aan de voorzijde als de achterzijde van de woningen gemaakt worden. Ook zijn er mogelijkheden om de woning uit te breiden met bijvoorbeeld een berging, carport, garage en uitbouw van de woonkamer. Op de 1ste verdieping bevinden zich standaard 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder is door een vaste trap te bereiken en biedt ruimte voor extra slaapvertrekken en/of een hobbyruimte. De tuin biedt een geweldige ruimte waar het vooral in de zomer heerlijk toeven is. De prijzen variëren tussen € 285.000,-- en 299.500,-- VON.

 Vrijstaande woningen

De vrijstaande woning heeft een inhoud van 610m3 en een kavelafmeting van 300m2. Deze woning heeft standaard een bijkeuken en garage, ook hier is een uitbreiding van de woonkamer mogelijk. De VON prijs van deze woning bedraagt € 360.000,--.

Het ontwerp van deze woningen is eigentijds. Deze speciale woning wordt voor een deel in de natuurstenen muur gebouwd. De bewoners hebben daardoor zicht op de openbare weg en de daarmee samenhangende dynamiek. De aparte details maken het verrassend en door de kwaliteit van de materialen ook weer tijdloos. Kenmerkend zijn de heldere plattegronden en het complete woonprogramma met prachtige leefruimten. Naast een ruime woonkamer en keuken beschikt de woning standaard over een bijkeuken en een garage. Vanuit de living en eetkamer ervaart u naast lichtinval ook direct contact met de brede tuin. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om een tuinkamer of een serre te realiseren. De 1ste verdieping, die bereikbaar is via een prachtige hardhouten trap, is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een luxe badkamer. Met een vaste trap is de zolder te bereiken voor een eventuele extra slaapkamers 

Meer informatie?

 

Meer koopwoningen

Rietwoningen 2e fase

Rietwoningen 2e fase

ALLES VERKOCHT! 2e fase Rietwoningen op extra ruime kavels!


Meer informatie >

Vogelvlucht - Kleine Vos fase 2B

18 rij- en hoekwoningen (Ons Hof aan de Kleine Vos)

ALLES VERKOCHT!!!
Van Wijnen gaat 18 rij- en hoekwoningen waarvan ook optie tot levensloopbestendig aan de Kleine Vos ontwikkelen waarin u mee kunt denken.

meer informatie>

Vuurvlinder_Exterieur_Cam_001_1.jpg

6 zeer royale tweekappers op riante percelen

ALLES VERKOCHT!!!
Aan de groene rand van Luchen zullen een zestal tweekappers gebouwd gaan worden met een opvallende vormgeving en materialisering. De landelijke omgeving vraagt om een uitwerking in streekeigen schaal en bouwkarakteristiek; woningen met kappen en ‘warme’ materialen en kleuren. De hoofdmaterialen zijn baksteen en hout in combinatie met sprekende dakvormen en een doordachte detaillering. Wij noemen dit landelijk tijdloos.

Meer informatie >

De Kleine Vuurvlinder Luchen

CPO bouwen Luchen Noord Kleine Vuurvlinder Mierlo

Kavels Kleine Vuurvlinder

Het CPO project aan de Kleine Vuurvlinder in Mierlo verloopt zeer succesvol. Alle kavels zijn verkocht of in optie. Op dit moment is men bezig met het ontwerp van de woningen.

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x