di 05 juni 2012

Bouwt u zelf uw starterswoning of tweekapper?

Vereniging De Kersenbouwers is op zoek naar enthousiaste geïnteresseerden om samen starterswoningen én tweekappers te ontwikkelen op Luchen fase I en II in Mierlo.Het betreft een rij starterswoningen op grond van Luchen fase I én tweekappers op Luchen fase II.    De gemeente Geldrop-Mierlo is enthousiast over dit initiatief. Zij heeft hiervoor in fase I en fase II kavels toegezegd. 

De insteek is om toekomstgerichte starterswoningen en tweekappers te bouwen in eigen beheer. Voor meer informatie over de werkwijze en voor soortgelijke projecten kijk dan op : www.bouwenineigenbeheer.nl
 

Informatiebijeenkomst

Na een goede opkomst tijdens de eerste informatiebijeenkomst  in ‘Zaal den Heuvel’ in Mierlo, organiseren wij op donderdag 7 juni om 20.00 uur een tweede informatiebijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats in Zaal Den Heuvel aan de Heuvel 2 in Mierlo.

Mocht u na de bijeenkomst serieuze interesse hebben dan bestaat daar de mogelijkheid om u definitief in de schrijven aan de hand van een deelnameovereenkomst.

Planning

Op korte termijn willen wij de groep compleet hebben om vervolgens na de bouwvakvakantie te beginnen met het ontwikkelen van de woningen.

Interesse?

Heeft u nog interesse en/of vragen stuur dan zo snel mogelijk een mail met uw naam en contactgegevens naar: dekersenbouwers@hotmail.com

Graag tot 7 juni!

Vereniging De Kersenbouwers

  

 


 

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x