ma 19 maart 2012

Veel belangstelling voor Mierlo's nieuwste woonwijk

Luchen maakte afgelopen weekend  een goede beurt tijdens de nieuwbouwbeurs in het Evoluon in Eindhoven. Het Evoluon stond afgelopen zaterdag en zondag in het teken van nieuwbouwprojecten uit de regio. Ook de woonwijk Luchen in Mierlo was van de partij. In een warme, groene stand konden bezoekers alles vinden over Luchen.

Aanbod

Informatie over het kavelaanbod uit fase 1 en 2, brochures over de starterswoningen van bouwbedrijf Raaijmakers en de half-vrijstaande woningen van Houta Projectontwikkeling. Informatie over de bungalows van Woonveste en de patiowoningen van SIR 55. En nog veel meer. Zo maakten de bezoekers vooral kennis met de vele kwaliteiten van het dorp Mierlo en de wijk Luchen in het bijzonder. Alles binnen handbereik in een gemoedelijk sfeer, dat was de boodschap. Lekker leven. Het kan, gewoon hier! In Luchen, waar anders.

De stand was een initiatief van alle betrokken partijen. En werd mede mogelijk gemaakt door hoveniersbedrijf Tini Slegers (ook ontwerp), fietshandel Budgetfietsen en cateraar John Smits. Bedrijven die allen in Mierlo gevestigd zijn.

Partners

In Luchen bouwen we samen aan een prachtige wijk. Straks komen er koop- en huurwoningen. In Luchen gaan de volgende partijen aan de slag:

Meer weten over deze partners. Bezoek dan wij bouwen Luchen.


beursAFB_1568.JPG
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x