di 28 februari 2012

Bezoekers bedankt!

Gisteren vond in zaal Den Heuvel de Informatiemarkt Luchen plaats. Ruim honderd bezoekers kwamen een kijkje nemen.In een aangename sfeer namen zij alvast een voorproefje op de nieuwe wijk.

Samen sterk

Alle bouwpartijen hadden een kraam met schetsen en foto’s, ook basisschool ’t Schrijverke was aanwezig en Staats-bosbeheer om iets te vertellen over de biodiversiteit in Luchen..

Groen Luchen

Wethouder Vissers trapte af. Hij kondigde een speciale actie aan voor huidige en toekomstige bewoners van Luchen. De actie ‘Geef Luchen nog meer kleur! houdt in dat iedere bewoner van Luchen een gratis boom of heester kan afhalen om deze in de eigen tuin te plaatsen. Tijdens de boomfeestdag op woensdag 21 maart kan de boom of heester in Luchen worden opgehaald. Details over deze actie volgen binnenkort. Wim Vissers was die middag ook nog aanwezig bij het aanplanten van de lindes aan de toegangsweg van Luchen. Binnenkort wordt ook bekeken wanneer een deel van het Weteringenpark wordt aangelegd. Acties die  maar weer eens aangeven dat het groen in de nieuwe wijk een belangrijke plek  krijgt.  

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x