vr 16 december 2011

Start verkoop nieuw plan Groene Poarte

Aanstaande zaterdag 17 december starten wij met de verkoop van ons nieuwe plan Groene Poarte in Luchen. Deze start verkoop vindt plaats aan de Boerenzwaluw 7 tussen 12.00 en 14.00 uur.

Project Groene Poarte

Hieronder is informatie opgenomen over het nieuwe project.

Groene Poarte, rustig gelegen, buren die elkaar groeten en gedag zeggen en kinderen die onbekommerd op straat kunnen spelen. Een favoriete woonstek, met ook nog eens een basisschool in de wijk en voortgezet onderwijs (Strabrecht College) op zeer korte afstand. Diverse nabij gelegen sportfaciliteiten zoals een golf- en tennisbaan completeren het geheel.De bossen en de vennen van de Strabrechtse Heide, liggen aan uw voeten. Een echte vakantieomgeving. U kunt straks in Luchen de dorpse sfeer van Mierlo proeven, Luchen wordt een typisch Brabantse wijk.

Woningtypen

Houta projectontwikkeling realiseert aan de rand van Luchen 8 half vrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning.

 

 Half vrijstaand

De half vrijstaande woningen hebben een inhoud van 490m3 en de kavelafmeting ligt tussen de 200m2 en 240m2. Voor deze kavels bevindt zich een ruime openbare groen zone waar heerlijk gespeeld kan worden. Alle woningen hebben een parkeerruimte naast de woning.

Binnen dit woningtype zijn er diverse indelingsvarianten mogelijk waardoor u veel vrijheid heeft om zelf de indeling van uw huis te bepalen. Zo kan bijvoorbeeld de woonkamer zowel aan de voorzijde als de achterzijde van de woningen gemaakt worden. Ook zijn er mogelijkheden om de woning uit te breiden met bijvoorbeeld een berging, carport, garage en uitbouw van de woonkamer. Op de 1ste verdieping bevinden zich standaard 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder is door een vaste trap te bereiken en biedt ruimte voor extra slaapvertrekken en/of een hobbyruimte. De tuin biedt een geweldige ruimte waar het vooral in de zomer heerlijk toeven is. De prijzen variëren tussen € 285.000,-- en 299.500,-- VON.

 Vrijstaand

De vrijstaande woning heeft een inhoud van 610m3 en een kavelafmeting van 300m2. Deze woning heeft standaard een bijkeuken en garage, ook hier is een uitbreiding van de woonkamer mogelijk. De VON prijs van deze woning bedraagt € 360.000,--.

Het ontwerp van deze woningen is eigentijds. Deze speciale woning wordt voor een deel in de natuurstenen muur gebouwd. De bewoners hebben daardoor zicht op de openbare weg en de daarmee samenhangende dynamiek. De aparte details maken het verrassend en door de kwaliteit van de materialen ook weer tijdloos. Kenmerkend zijn de heldere plattegronden en het complete woonprogramma met prachtige leefruimten. Naast een ruime woonkamer en keuken beschikt de woning standaard over een bijkeuken en een garage. Vanuit de living en eetkamer ervaart u naast lichtinval ook direct contact met de brede tuin. Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om een tuinkamer of een serre te realiseren. De 1ste verdieping, die bereikbaar is via een prachtige hardhouten trap, is voorzien van 3 ruime slaapkamers en een luxe badkamer. Met een vaste trap is de zolder te bereiken voor een eventuele extra slaapkamers.

Meer info?

Ga naar:

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x