do 24 november 2011

Top bereikt! Gemeente en Saasen hijsen vlag.

Op donderdag 24 november werden de vlaggen van zowel Saasen Opleidingen als de gemeente Geldrop-Mierlo in de top gehesen van het in aanbouw zijnde gebouw.Het pand biedt straks ruimte aan de brandweer van Mierlo en Saasen Opledingen.

Start bouw

De bouw startte in juni van dit jaar. Dat we nu al de vlag in de top kunnen hijsen heeft te maken met de inzet van bouwers ter plekke en het mooie najaarsweer. In april/mei 2012 moet het gebouw opgeleverd worden.

 

Uniek

Al voor de oplevering heeft het bijzondere gebouw veel losgemaakt bij zowel ontwerpers, eigenaren als gebruikers. De publiek- private samenwerking die uniek is in Nederland heeft inmiddels veel reacties en verzoeken opgeleverd. Ook het feit dat het gebouw, uit handen van Milieudefensie, de Gouden Gorilla mocht ontvangen voor de hoge mate van duurzaamheid waarnaar gestreefd is blijkt veel enthousiaste reacties op te leveren.

Samenwerking

En deze reacties zijn niet in de laatste plaats van de toekomstige gebruikers. Zij spelen tijdens de bouw een, in toenemende mate, grote rol. Een doorsnee gebouw gaat pas leven op het moment dat het wordt opgeleverd. In dit geval zijn er door de keuze van samenwerking zoveel momenten waarop er onderlinge afstemming nodig is dat de toekomstige gebruikers elkaar goed leren kennen voordat het gebouw wordt opgeleverd. Deze contacten bevestigen het idee waarop het gebouw is gestoeld; door samenwerking versterken wij elkaar!

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x