ma 04 juli 2011

Zelf bouwen op Luchen? Realiseer uw woonwens in plan Luchen Fase 2 met Stichting SIR 55

De gemeente wil in plan Luchen 2e fase kopers de mogelijkheid bieden om in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) multifunctionele woningen te gaan bouwen. Een van de partijen die daarbij ondersteunt is Stichting SIR 55. Onder begeleiding worden 8 patiowoningen (2 types) gerealiseerd.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

Realiseer uw woonwens via Collectief Particulier Opdracht-geverschap (CPO)
Bij Collectief Particulier Opdracht-geverschap (CPO) bent u, samen met uw toekomstige buren, opdrachtgever van het project. Samen bepaalt u de uitstraling van uw toekomstige woning. Over de indeling van uw woning beslist u uiteraard zelf, in overleg met de architect. Gedurende het hele ontwikkel-proces heeft u invloed op het eindresultaat. Omdat u alle besluiten neemt, houdt u alle kosten zelf in de hand. U bouwt namelijk tegen kostprijs. Samen bouwen biedt schaalvoordelen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de aankoop van keukens, tegels of sanitair.

Stichting SIR-55

Ingegeven door de wensen van de consument, zet Stichting Initiatieven Realisatie 55+ Woningbouw, zich al ruim 20 jaar in om op een consument-gestuurde wijze woningen te realiseren. Kern van deze organisatie zijn (groepen) medioren en senioren die zelf invloed willen uitoefenen en verantwoordelijkheid willen nemen bij de ontwikkeling van hun toekomstige woning. Hierbij kan, als u dat wenst, gebruik worden gemaakt van de ervaringen van doelgroepgenoten die hun woonwensen inmiddels hebben gerealiseerd. Hun wensen en eisen zijn gebundeld en dat kan als leidraad voor volgende projecten door deelnemers worden gebruikt. Hierbij kunt u denken aan wensen en ervaringen op het gebied van toegankelijkheid, omgeving, bruikbaarheid, veiligheid en comfort.

Contactgegevens Stichting SIR 55

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Stichting SIR-55: www.sir-55.nl

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x