do 31 maart 2011

Eerste serie huurwoningen Kersengaard met succes opgeleverd

Onlangs zijn de eerste zes van in totaal 39 huurwoningen in de Kersengaard te Mierlo opgeleverd. Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling bouwt deze woningen in opdracht van Woningcorporatie Compaen.

De Kersengaard in Mierlo, 66 comfortabele woningen verdeeld over verschillende woningtypen. De 39 huurwoningen van Compaen zijn allen reeds vergeven en de eerste zes woningen zijn inmiddels opgeleverd. Met succes, want de woningen hebben allen een 100% score behaald. Dit houdt in dat de woningen de uitgebreide check tijdens de oplevering met vlag en wimpel hebben doorstaan.

Riant wonen

Bianca Pennings, verhuur-makelaar bij Compaen, heeft de sleutels aan de eerste nieuwe bewoners overhandigd. De huurwoningen zijn behoorlijk riant, ze beschikken allemaal over drie slaapkamers, een grote achtertuin, fraaie keuken en inloopdouche.

Witte voorgevels

Hoewel de eerste woningen opgeleverd zijn, is het eindresultaat nog niet zichtbaar. Door de barre weers-omstandigheden is het namelijk nog niet mogelijk geweest de gevels te schilderen. Zodra de temperatuur weer stijgt worden de voorgevels van de huur-woningen gedeeltelijk wit geschilderd.

 Woonrijp

Van Wanrooij heeft alle woningen in de Kersengaard verkocht. Afgelopen weken is ook de eerste reeks koopwoningen opgeleverd. De komende maanden zullende overige koop- en huurwoningen in de Kersengaard gereedkomen en worden opgeleverd. De gemeente pakt het woonrijp maken voortvarend op en start binnenkort met de eerste werkzaamheden.

Voor meer informatie kijk op www.compaen-wonen.nlof www.vanwanrooij.nl.

  

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x