vr 05 maart 2010

Aanvragen Brabantse Verkoopgarantie tot en met 30 september 2010!

 

Kopers van een nieuwbouwwoning kunnen nog tot eind september 2010 gebruikmaken van de steun in de rug die de provincie Noord-Brabant hen biedt ter bestrijding van de kredietcrisis. Dat heeft het provinciebestuur besloten.


De Brabantse Verkoopgarantie
Een veel gehoord dilemma in deze tijd: een woning willen kopen maar daarmee wachten totdat de huidige woning is verkocht. Met de Brabantse Verkoopgarantie kunt u die keuze wél maken. 

De Brabantse Verkoopgarantie geeft u als koper van een nieuwbouwwoning de garantie dat uw huidige woning wordt verkocht tegen de vooraf vastgestelde waarde. Als u deelneemt aan de regeling, garandeert de provincie een bepaald percentage van de onafhankelijk vastgestelde taxatiewaarde. Als u er niet in slaagt uw woning binnen twee jaar te verkopen, dan hebt u het recht haar volgens de voorwaarden van de Brabantse Verkoopgarantie te verkopen.

Aanvragen verkoopgarantie
Tot en met 30 september 2010 kunt u de regeling Brabantse Verkoopgarantie aanvragen. De belangrijkste voorwaarden om in aanmerking te komen leest u in de Toetsingsvoorwaarden Brabantse Verkoopgarantie.

Garantie doorgeven
Als het u wel lukt om uw huidige woning zelf binnen twee jaar te verkopen, dan kunt u de verkoopgarantie doorgeven aan de koper van uw woning. Die kan de verkoopgarantie vervolgens gebruiken voor zijn oude woning. Ook deze koper kan de verkoopgarantie weer gebruiken voor de woning die hij verlaat. Dit proces loopt door totdat er geen woning meer wordt achtergelaten.

 
Afbeelding_provincie.jpg
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x