Beeldkwaliteitplannen Luchen 

In het beeldkwaliteitplan worden, in aanvulling op het bestemmingsplan, nadere richtlijnen gegeven met betrekking tot de inrichting van de openbare ruimten en de architectonische invulling van het verkavelingsplan. Het beeldkwaliteitplan is opgesteld door gemeente Geldrop-Mierlo.

Wilt u een beter beeld krijgen bij Luchen fase 1? Een indruk opdoen van de nieuwe wijk of meer informatie over de verschillende bouwhoogtes, kapvormen, materialen en kleuren die deel uitmaken van de eerste fase? Klik dan op de link hieronder.

Beeldkwaliteitplan Luchen Fase 1 

Wilt u een beter beeld krijgen bij Luchen fase 2? Een indruk opdoen van de nieuwe wijk of meer informatie over de verschillende bouwhoogtes, kapvormen, materialen en kleuren die deel uitmaken van de eerste fase? Klik dan op de link hieronder.

Beeldkwaliteitplan Luchen Fase 2

Wilt u een beter beeld krijgen bij Luchen fase 3a? Een indruk opdoen van de nieuwe wijk of meer informatie over de verschillende bouwhoogtes, kapvormen, materialen en kleuren die deel uitmaken van de eerste fase? Klik dan op de link hieronder.

Beeldkwaliteitplan Luchen Fase 3a

Wilt u een beter beeld krijgen bij Luchen 't Landkaartje en Kavels St. Catharinaweg? Een indruk opdoen van de nieuwe wijk of meer informatie over de verschillende bouwhoogtes, kapvormen, materialen en kleuren die deel uitmaken van de eerste fase? Klik dan op de link hieronder.

Beeldkwaliteitplan Luchen 't Landkaartje en kavels St. Catharinaweg

_28_luchen_060521_1.jpg
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x