Meer informatie

Voor meer informatie over Brede School 't Schrijverke, gaat u naar

Brede School 't Schrijverke:

Openbare basischool 't Schrijverke

Telefoonnummer: (0492) 66 40 11 

Peuterspeelzaalwerk Geldrop-Mierlo

Telefoonnummer: (040) 286 8912

 

Onderwijsvoorzieningen

Onderwijsvoorzieningen

Luchen biedt meer dan voldoende onderwijsvoorzieningen. Zo biedt Luchen een nieuwe Brede School en vindt u in Geldrop bovendien een school voor speciaal onderwijs en een school voor voortgezet onderwijs (Strabrecht College).

 

Brede School 't Schrijverke

Op Luchen is een fraaie nieuwe Brede School gebouwd. Deze is direct na de zomervakantie van 2015 in gebruik genomen. De nieuwe duurzame school biedt onderdak aan openbare basisschool 't Schrijverke, Peuterspeelzaalwerk Geldrop-Mierlo en Kinderdagverblijf Dolfijn.

 

De nieuwe Brede School Luchen is een opvallende verschijning. Opvallend is onder andere het groene dak. Een sedumdak dat zorgt voor betere warmtewering en geluidsisolatie en goed is voor gezondheid en milieu. Het gebouw heeft zonnepanelen, luchtbehandeling met warmteterugwinning en een warmtepomp. Het is daardoor een gezond gebouw met een laag energieverbruik. Toegankelijk voor iedereen: twee verdiepingen met een lift. In de buitenmuur zijn 82 openingen te zien: nestkastjes voor zwaluwen en vleermuizen. Natuur, peuters en scholieren onder één dak: optimaal ruimtegebruik dus!

 

 

 

Brede School Luchen (Mierlo)
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x