Meer informatie

Als u meer informatie wilt hebben over deze bouwkavels in Mierlo, staan wij u graag te woord. Voor een afspraak neemt u contact op met Ineke Zonneveld of Claudia Terlou van de afdeling Ruimte. Zij kunnen u alles vertellen over de bouwgrond en de mogelijkheden om uw nieuwbouw woning te realiseren.

Ineke Zonneveld: (040) 289 37 66 / i.zonneveld@geldrop-mierlo.nl »
Claudia Terlou: (040) 289 37 62 / c.terlou@geldrop-mierlo.nl »

Nieuwbouw Mierlo

Op zoek naar nieuwbouw in Mierlo? Luchen, de nieuwe groene wijk bij Geldrop-Mierlo is de ideale plek om in vrijheid je gloednieuwe droomhuis te bouwen. In deze wijk zijn niet alleen diverse nieuwbouw woningen te koop, momenteel bieden we ook mooie bouwkavels aan tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Een uitstekende mogelijkheid om uw nieuwe droomwoning op te kunnen bouwen.

Luchen, Mierlo

Luchen ligt ten noordwesten van de kern van Mierlo. Het totale plan omvat 750 nieuwbouw woningen, midden in een landelijke omgeving tussen bosrijk gebied en het kanaal. Op minder dan 7 minuten fietsen van het centrum van Mierlo. Een uitstekende nieuwe woonwijk, met veel voorzieningen op loop- en fietsafstand. Wat kunt u hier verwachten:

Overzicht Nieuwbouw woningen Mierlo, Luchen

Bent u meer geïnteresseerd in het aanbod van koopwoningen, kijkt u dan hier.

Bouwgrond Luchen

De bouwkavels in Luchen worden door de Gemeente Geldrop-Mierlo aangeboden in twee fases. De tweede fase is sinds kort vrijgekomen. Er zijn kavels van 460 m2 tot maar liefst 1000 m2 beschikbaar, in prijsklassen variërend tussen € 125.720 en € 247.200.

Kavels fase 1 >

 Luchen Bouwkavels Fase 1


Kavels fase 2 >

Bouwkavels Luchen Fase 2
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x