Meer informatie

Als u meer informatie wilt hebben over het kopen van grond in Mierlo, staan wij u graag te woord. Voor een afspraak neemt u contact op met Ineke Zonneveld of Claudia Terlou van de afdeling Ruimte. Zij kunnen u alles vertellen over het aanbod van bouwgrond en de mogelijkheden.

Ineke Zonneveld: (040) 289 37 66 / i.zonneveld@geldrop-mierlo.nl »
Claudia Terlou: (040) 289 37 62 / c.terlou@geldrop-mierlo.nl »

Grond kopen Mierlo

Heeft u plannen om grond te kopen in Mierlo? In Luchen, de nieuwe groene wijk bij Geldrop-Mierlo zijn diverse lappen bouwgrond beschikbaar. De ideale plek om in vrijheid je droomhuis te kunnen bouwen. Voor zeer aantrekkelijke prijzen en dicht bij alle belangrijke voorzieningen. Een uitstekende mogelijkheid om uw nieuwe droomwoning op te kunnen bouwen.

Luchen, Mierlo

Luchen ligt ten noordwesten van de kern van Mierlo. Het totale plan omvat 750 woningen, midden in een landelijke omgeving tussen bosrijk gebied en het kanaal. Op minder dan 7 minuten fietsen van het centrum van Mierlo. Een uitstekende nieuwe woonwijk, met veel voorzieningen op loop- en fietsafstand. Wat kunt u hier verwachten:

Grond kopen in Luchen

Deze lappen bouwgrond worden door de Gemeente Geldrop-Mierlo aangeboden in twee fases. De tweede fase is sinds kort vrijgekomen. Er zijn kavels van 460 m2 tot maar liefst 1000 m2 beschikbaar, in prijsklassen variërend tussen € 125.720 en € 247.200.

Kavels fase 1 >

 Luchen Bouwkavels Fase 1


Kavels fase 2 >

Bouwkavels Luchen Fase 2
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x