Heeft u hierover nog vragen, dan neemt u contact op met Elly Fekkes van de afdeling Welzijn en Zorg. Zij is tijdens kantooruren bereikbaar via 14 040.

Buurtpreventie

In onze gemeente bestaat een Buurtpreventiefonds. De bedoeling van dit fonds is, om initiatieven van groepen inwoners om een grote betrokkenheid in hun woonomgeving te verkrijgen, te stimuleren en financieel te ondersteunen.

Projecten die in aanmerking komen voor subsidie uit het Buurtpreventiefonds zijn dus projecten die door buurtbewoners bedacht en gedragen worden. Hierbij moet u denken aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen in wijken, extra speelvoorzieningen, het uitbrengen van een wijkkrant, inspanningen voor een website, het organiseren van buurtfeesten of het aanbrengen van achterpadverlichting.

De aanvragen voor subsidie kunnen worden ingediend door groepjes georganiseerde burgers, zoals vertegenwoordigers van de wijk of buurt en wijk/ en buurtverenigingen.

Om in aanmerking te komen voor subsidie uit het buurtpreventiefonds moet aan een aantal criteria worden voldaan. U leest hier meer over op www.geldrop-mierlo.nl.

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x