Meer informatie

Als u meer informatie wilt hebben over deze bouwkavels in Luchen, staan wij u graag te woord. Voor een afspraak neemt u contact op met Ineke Zonneveld of Claudia Terlou van de afdeling Ruimte. Zij staan u graag te woord.

Ineke Zonneveld: (040) 289 37 66 / i.zonneveld@geldrop-mierlo.nl »
Claudia Terlou: (040) 289 37 62 / c.terlou@geldrop-mierlo.nl »

Bouwkavels Veldhoven

Op zoek naar een bouwkavel in Veldhoven om uw droomhuis op te bouwen? Kijk dan nét wat verder dan deze rustige gemeente, en naar de nieuwe groene wijk Luchen, net buiten Mierlo en deel van de gemeente Geldrop-Mierlo. De mooiste bouwkavels die nu in de nabije omgeving van Veldhoven te vinden zijn, voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Luchen, dichtbij Veldhoven

Aan de rand van het dorp Mierlo, dat deel uitmaakt van de Gemeente Geldrop-Mierlo, is de nieuwe wijk Luchen te vinden. Op minder dan 7 minuten fietsen van het centrum van Mierlo, en 15 minuten van het centrum van Geldrop. En in totaal slechts 17 kilometer van Veldhoven (minder dan een half uurtje rijden). 

In totaal worden op deze plek ongeveer 750 woningen gebouwd, midden in een landelijke omgeving tussen bosrijk gebied en het kanaal. Een uitstekende nieuwe woonwijk, met veel voorzieningen op loop- en fietsafstand. Wat kunt u verwachten:

Bouwkavels Luchen

De bouwkavels worden door de Gemeente Geldrop-Mierlo aangeboden in twee fases. De tweede fase is sinds kort vrijgekomen. Er zijn kavels van 460 m2 tot maar liefst 1000 m2 beschikbaar, in prijsklassen variërend tussen € 125.720 en € 247.200.

Kavels fase 1 >

 Luchen Bouwkavels Fase 1


Kavels fase 2 >

 Luchen Bouwkavels Fase 2
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x