Meer informatie

Als u meer informatie wilt hebben over een van deze bouwkavels, staat onderstaand team u graag te woord. Voor een afspraak neemt u contact op met Ineke Zonneveld of Claudia Terlou van de afdeling Ruimte. ij weten alles over de mogelijkheden van de bouwkavels en staan u graag te woord.

Ineke Zonneveld: (040) 289 37 66 / i.zonneveld@geldrop-mierlo.nl »
Claudia Terlou: (040) 289 37 62 / c.terlou@geldrop-mierlo.nl »

Bouwkavels Nuenen

Op zoek naar een bouwkavel in Nuenen om uw droomhuis op te bouwen? Kijk dan nét wat verder dan deze gemeente, en naar de nieuwe groene wijk Luchen, net buiten Mierlo en deel van de gemeente Geldrop-Mierlo. De mooiste bouwkavels die nu in de nabije omgeving van Nuenen te vinden zijn, voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Luchen

Aan de rand van het dorp Mierlo – deel van de Noord-Brabantse gemeente Geldrop-Mierlo – ligt de nieuwe wijk Luchen. In totaal komen hier 750 woningen midden in een landelijke omgeving tussen bosrijk gebied en het kanaal. Een uitstekende nieuwe woonwijk, met veel voorzieningen op loop- en fietsafstand. Wat kunt u hier verwachten?:

Bouwkavels Luchen, dichtbij Nuenen

De bouwkavels worden door de gemeente Geldrop-Mierlo aangeboden in twee verschillende fases. De tweede fase is sinds kort vrijgekomen. Er zijn kavels van 460 m2 tot maar liefst 1000 m2 beschikbaar, in prijsklassen variërend tussen € 125.720 en € 247.200.

Kavels fase 1 >

 Luchen Bouwkavels Fase 1


Kavels fase 2 >

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x