Meer informatie

Als u meer informatie wilt hebben over een van deze kavels in Brabant, staat onderstaand team u graag te woord. Voor een afspraak neemt u contact op met Ineke Zonneveld of Claudia Terlou van de afdeling Ruimte. Zij staan u graag te woord.

Ineke Zonneveld: (040) 289 37 66 / i.zonneveld@geldrop-mierlo.nl »
Claudia Terlou: (040) 289 37 62 / c.terlou@geldrop-mierlo.nl »

Bouwkavels Noord-Brabant

Op zoek naar een bouwkavel in Noord-Brabant om uw droomhuis op te kunnen bouwen? Hieronder vind u informatie over de nieuwe wijk Luchen, de groene wijk bij de gemeente Geldrop-Mierlo en dichtbij grote Brabantse steden zoals Eindhoven en Helmond. De mooiste bouwkavels voor zeer aantrekkelijke prijzen. De tweede fase is sinds kort van start gegaan.

Luchen

Aan de rand van het dorp Mierlo – deel van de Noord-Brabantse gemeente Geldrop-Mierlo – ligt de nieuwe wijk Luchen. In totaal komen hier 750 woningen midden in een landelijke omgeving tussen bosrijk gebied en het kanaal. Een uitstekende nieuwe woonwijk, met veel voorzieningen op loop- en fietsafstand. Wat kunt u verwachten?:

Bouwkavels Luchen, de mooiste van Brabant

De bouwkavels worden door de gemeente Geldrop-Mierlo aangeboden in twee verschillende fases. De tweede fase is sinds kort vrijgekomen. Er zijn kavels van 460 m2 tot maar liefst 1000 m2 beschikbaar, in prijsklassen variërend tussen € 125.720 en € 247.200.

Kavels fase 1 >

 Luchen Bouwkavels Fase 1


Kavels fase 2 >

 Luchen Bouwkavels Fase 2
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x