Meer informatie

Als u meer informatie wilt hebben over een van deze kavels, staan wij u graag te woord. Voor een afspraak neemt u contact op met Ineke Zonneveld of Claudia Terlou van de afdeling Ruimte. Zij staan u graag te woord.

Ineke Zonneveld: (040) 289 37 66 / i.zonneveld@geldrop-mierlo.nl »
Claudia Terlou: (040) 289 37 62 / c.terlou@geldrop-mierlo.nl »

Bouwkavels Helmond

Op zoek naar bouwkavel in Helmond om uw droomhuis op te bouwen? Kijk dan nét wat verder en kies voor Luchen, de nieuwe groene wijk bij Geldrop-Mierlo. De mooiste bouwgrond, op slechts enkele kilometers van Helmond, voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Luchen

Aan de rand van het dorp Mierlo – deel van de Gemeente Geldrop-Mierlo – ligt de nieuwe wijk Luchen, op ongeveer 7,5e kilometer van het centrum van Helmond. In totaal komen hier 750 woningen midden in een landelijke omgeving tussen bosrijk gebied en het kanaal. Een uitstekende nieuwe woonwijk, met veel voorzieningen op loop- en fietsafstand. Wat kunt u verwachten:

Bouwkavels Luchen, dichtbij Helmond

De bouwkavels worden door de Gemeente Geldrop-Mierlo aangeboden in twee fases. De tweede fase is sinds kort vrijgekomen. Er zijn kavels van 460 m2 tot maar liefst 1000 m2 beschikbaar, in prijsklassen variërend tussen € 125.720 en € 247.200.

Kavels fase 1 >

 Luchen Bouwkavels Fase 1


Kavels fase 2 >

 Luchen Bouwkavels Fase 2
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x