Meer informatie

Als u meer informatie wilt hebben over deze bouwkavels in Geldrop, staan wij u graag te woord. Voor een afspraak neemt u contact op met Ineke Zonneveld of Claudia Terlou van de afdeling Ruimte. Zij staan u graag te woord.

Ineke Zonneveld: (040) 289 37 66 / i.zonneveld@geldrop-mierlo.nl »
Claudia Terlou: (040) 289 37 62 / c.terlou@geldrop-mierlo.nl »

Bouwkavels Geldrop

Op zoek naar bouwkavel in Geldrop om uw droomhuis op te bouwen? Kijk dan nét wat verder dan Geldrop zelf, maar naar de nieuwe groene wijk Luchen, net buiten Mierlo en deel van de gemeente Geldrop-Mierlo. De mooiste bouwkavels die nu in de omgevingen van Geldrop te vinden zijn, voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Luchen, net buiten Geldrop

Aan de rand van Mierlo, dat in het geheel deel uitmaakt van de Gemeente Geldrop-Mierlo, is de nieuwe wijk Luchen te vinden. Op minder dan 7 minuten fietsen van het centrum van Mierlo, en 15 minuten van het centrum van Geldrop. In totaal komen hier 750 woningen te staan, midden in een landelijke omgeving tussen bosrijk gebied en het kanaal. Een uitstekende nieuwe woonwijk, met veel voorzieningen op loop- en fietsafstand. Wat kunt u verwachten:

Bouwkavels Luchen

De bouwkavels worden door de Gemeente Geldrop-Mierlo aangeboden in twee fases. De tweede fase is sinds kort vrijgekomen. Er zijn kavels van 460 m2 tot maar liefst 1000 m2 beschikbaar, in prijsklassen variërend tussen € 125.720 en € 247.200.

Kavels fase 1 >

 Luchen Bouwkavels Fase 1


Kavels fase 2 >

 Luchen Bouwkavels Fase 2
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x