Meer informatie

Als u meer informatie wilt hebben over een van deze bouwkavels, staan wij u graag te woord. Voor een afspraak neemt u contact op met Ineke Zonneveld of Claudia Terlou van de afdeling Ruimte. Zij staan u graag te woord.

Ineke Zonneveld: (040) 289 37 66 / i.zonneveld@geldrop-mierlo.nl »
Claudia Terlou: (040) 289 37 62 / c.terlou@geldrop-mierlo.nl »

Bouwkavels Eindhoven

Op zoek naar een bouwkavel in Eindhoven? Een prachtig stuk grond om uw eigen droomwoning op te realiseren? Denk dan eens aan Luchen, de groene wijk in een gebied tussen Eindhoven en Mierlo. De beste bouwkavels net buiten Eindhoven tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

Luchen, dichtbij Eindhoven

Aan de rand van het dorp Mierlo – deel van de Gemeente Geldrop-Mierlo – ligt de nieuwe wijk Luchen, op ongeveer 12 kilometer van het centrum van Eindhoven. In totaal komen hier 750 woningen midden in een landelijke omgeving tussen bosrijk gebied en het kanaal. Een uitstekende nieuwe woonwijk, met veel voorzieningen op loop- en fietsafstand. Wat kunt u verwachten in deze wijk:

Bouwkavels Luchen

De bouwkavels worden door de Gemeente Geldrop-Mierlo aangeboden in twee fases. De tweede fase is sinds kort vrijgekomen. Er zijn kavels van 460 m2 tot maar liefst 1000 m2 beschikbaar, in prijsklassen variërend tussen € 125.720 en € 247.200.

Kavels fase 1 >

Luchen Fase 1


Kavels fase 2 >

Luchen Fase 2
Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x