Meer informatie

Als u meer informatie wilt hebben over een van deze bouwgrond in Noord-Brabant, staat onderstaand team u graag te woord. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Ineke Zonneveld of Claudia Terlou van de afdeling Ruimte. Zij weten alles over de mogelijkheden van de bouwkavels en staan u graag te woord.

Ineke Zonneveld: (040) 289 37 66 / i.zonneveld@geldrop-mierlo.nl »
Claudia Terlou: (040) 289 37 62 / c.terlou@geldrop-mierlo.nl »

Bouwgrond Noord-Brabant

Op zoek naar bouwgrond in Noord-Brabant om uw droomhuis op te kunnen bouwen? Hieronder vind u informatie over de wijk Luchen, de nieuwe groene wijk die deel uitmaakt van de gemeente Geldrop-Mierlo en dichtbij grote Brabantse steden zoals Eindhoven en Helmond. De mooiste bouwgrond in diverse oppervlaktes voor zeer aantrekkelijke prijzen. Fase 2 is sinds kort van start gegaan.

Luchen

Aan de rand van het dorp Mierlo – deel van de Noord-Brabantse gemeente Geldrop-Mierlo – ligt de nieuwe wijk Luchen. In totaal worden hier 750 woningen gebouwd, midden in een landelijke omgeving tussen bosrijk gebied en het kanaal. Een uitstekend nieuwe woonwijk, met veel voorzieningen op loop- en fietsafstand. Wat kunt u in dit gebied vinden?

Bouwgrond Luchen, de mooiste van Brabant

Deze lappen bouwgrond worden door de gemeente Geldrop-Mierlo aangeboden in twee verschillende fases. De tweede fase is sinds kort vrijgekomen. Er zijn kavels van 460 m2 tot maar liefst 1000 m2 beschikbaar, in prijsklassen variërend tussen € 125.720 en € 247.200.

Kavels fase 1 >

 Luchen Bouwkavels Fase 1


Kavels fase 2 >

Terug naar boven
Luchen waar anders maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x